.

.

Update Teleskopski Umivaonik Stalak Za Prtljagu, Наргар Umivaonik Držač za Spužve i Sapuna Držač Podesiva Dužina Proširivo Košarica Za Pohranu Šljiva Jelo Platno Vješalica za domaće Kuhinje (Ažurirani siva)

Update Teleskopski Umivaonik Stalak Za Prtljagu, Наргар Umivaonik Držač za Spužve i Sapuna Držač Podesiva

HRK 28.77

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

►►Stretchable dužina : Teleskopski držač ormara za pohranu prihvaća humanizirano передвижное retractable uređaj tako da ćete biti u mogućnosti da se prilagodi različitim dimenzijama stan kvadratnog sudopera, slobodno prilagodite duljinu. ►►Dva u jednom Caddy : Ovaj držač za kuhinjski stalak za prtljagu, može primiti najviše vaših kuhinjski pribor.Kompaktan dizajn ne zauzima puno prostora, ali nježno držite sredstva za čišćenje četke, krpe itd., Kao i ručnike, tkanina ostala suha, čineći vašu kuhinju čist i uredan. ►►Ventilacija i drenaža : Otvorena i šuplje dizajn proširiv sušenje posuđa Caddy omogućuje vodi da se brzo teći, savršen za kuhinjski organizacije spužve, četke, krpe za posuđe i kuhinjski alat.Stalak za umivaonik, će zadržati svoju posudu daleko od prljave vode u bazenu. ►►Jaka nosivost : Extensible ormar koš odvod za pohranu izrađena je od materijala PP razlikuje dobru nosivost, nema deformacija, i više stabiliziran i ne trese, koji može pohraniti više proizvoda odjednom. ►►Nedostatak štete za sudoper : Nema probijanja dizajn, ne bušite, ne uzrokuju štetu na sudoperu, relevantne za sudopere, različitih veličina.Гуманизированный dizajn, lako odstranjuje i čisti.Ažurirano Teleskopski Stalak za prtljagu Sudopera, Držač sudopera Nargar za Spužve i sapuna Podesiva dužina Proširivo košarica za pohranu Šljiva Vješalica za pranje posuđa za domaće kuhinje Specifikacija : Boja : 3 boje dostupne su Veličina proizvoda : kao što je prikazano Materijal proizvoda : PPquantity : 1notes : 1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!2. Zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite malo odstupanje mjerenja.uključuje : 1 X ispuštena sata.

Specifikacija

Color:
3 colors available
Product size:
as shown
Product material:
PP
quantity:
1
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks! :
2. Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :
include:
1 X drain rack :
S danom robom dok kupuju