.

.

MY99 USHOMI Sticky Wall-Mounted No Drilling Waterproof Hair Dryer Holder Rack Plastic Storage Shelf with Hook for Bathroom Organizer

MY99 USHOMI Sticky Wall-Mounted No Drilling Waterproof Hair Dryer Holder Rack Plastic Storage Shelf with Hook

HRK 53.19

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Jednostavna instalacija, dolazi sa svim montažnim dijelovima instalacije.Ušteda prostora, trajnost u korištenju.Idealno za frizerski saloni, hoteli, saloni za uljepšavanje i kućne korisnike.Držite svoju kupaonicu u čisto i uredno, ušteda ritma, idealan pribor za kupaonice, organizator za šminkanje.Dizajn kuke, možete objesiti na ručnik, kapu za tuširanje, spužva, kuglice za kupke i još mnogo toga, vrlo je prikladan za korištenje.Opis : Jednostavna instalacija, dolazi sa svim montažnim dijelovima instalacije.Ušteda prostora, trajnost u korištenju.Idealno za frizerski saloni, hoteli, saloni za uljepšavanje i kućne korisnike.Držite svoju kupaonicu u čisto i uredno, ušteda ritma, idealan pribor za kupaonice, organizator za šminkanje.Dizajn kuke, možete objesiti na ručnik, kapu za tuširanje, spužva, kuglice za kupke i još mnogo toga, vrlo je prikladan za korištenje.Specifikacija : Tip : Plastični stalak za kosu Materijal : PP Veličina : 25*12*10 cm Boja : tamno plava, bijela Količina : 1 komad Napomena : 1. Sve fotografije profesionalno obojana, ali zbog raznih ambijentalnog svjetla i različite postavke uređaja, prikaz može biti nekih odstupanja između fotografija koje vidite i sami predmete.Molimo za razumijevanje. 2. Podaci su mjeri ručno, a mogu biti nekih odstupanja, ali to ne utječe na korištenje.

Specifikacija

Type:
Plastic Hairdryer rack
Material:
PP
Size:
25*12*10cm
Color:
Dark Blue, white
Quantity:
1pc
Note:
1. All pictures are professionally colored, but due to the different ambient light and different display device settings, there may be some deviations between the pictures you see and the items themselves. Please understand.  :
2. The data is measured manually, and there may be some deviation, but it does not affect the use. :
S danom robom dok kupuju