.

.

Zidni Sušilo za kosu Nosač Kupaonica Straightener Za Kosu Stalak Za Prtljagu Prostor Aluminijski Stalak Za Prtljagu Sušilo za kosu pukovnije‰

Zidni Sušilo za kosu Nosač Kupaonica Straightener Za Kosu Stalak Za Prtljagu Prostor Aluminijski Stalak Za

HRK 50.97

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ovaj držač je ispravljač za kosu kompatibilan je s većinom vrsta ventilatori i pogodan za kupaonice, hoteli, frizerski saloni i sl. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Spiralni dizajn omogućuje lako staviti sušilo za kosu u držač.Osim toga, postoje dvije police za pohranu плойки.Sušilo za kosu izrađena od visokokvalitetnog aluminija, koja se može окислить i bojanja, kako bi se izbjegla korozija i boje.Držač fena dolazi s čavlima i drugim montažnim priborom koji nije samo pogodan za instalaciju, ali i štedi troškove dodatnog kupnju dodatne opreme.Boja : crna Opis : Zidni nosač za kosu ima спиральную dizajn, a opremljen je čavlima i drugim montažnim priborom koji nije samo pogodan za instalaciju, ali i štedi vam troškove za kupnju dodatne opreme.Osim toga, postoje dvije police za pohranu, da pažljivo pohraniti brenšere, učinkovito izbjegavanje korozije i boje.Specifikacija : Naziv proizvoda : Zidna sušilo za kosu bracketМатериал : high-end алюминийцвет : crna, srebrna Veličina : oko 19,5 cm/7,7 дюймапримечания : zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite malo tolerancije u iznosu od, i svjetlo na fotografiji može dovesti do toga da boja će se razlikovati od boje u stvarnom životu.Ovaj držač je ispravljač za kosu kompatibilan je s većinom vrsta ventilatori i pogodan za kupaonice, hoteli, frizerski saloni itd., Sušilo za kosu izrađena od visokokvalitetnog aluminija, koja se može окислить i bojanja, kako bi se izbjegla korozija i boje.Spiralni dizajn omogućuje lako staviti sušilo za kosu u držač.Osim toga, postoje dvije police za pohranu плойки.Držač fena dolazi s čavlima i drugim montažnim priborom koji nije samo pogodan za instalaciju, ali i štedi troškove dodatnog kupnju dodatne opreme.Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Vez Križem Paket Includingpacking popis : 1 kom.*Sušilo za kosu nosač zidni mount2*screw2*vijak sleeve2*mali okrugli komad.

Specifikacija

Product name:
Wall-mounted hair dryer bracket
Material:
high-quality aluminum
Color:
black, silver
Size:
about 19.5cm/7.7 inches
notes:
Due to manual measurement, please allow a slight tolerance in size, and the light in photography may cause the color to be different from that in real life. :
This hair straightener holder is compatible with most types of hair dryers and is suitable for bathrooms, hotels and barber shops, etc. :
The hair dryer is made of high-quality aluminum, which can be oxidized and polished to avoid corrosion and discoloration. :
The spiral design allows you to easily put the hair dryer in the holder. In addition, there are two storage shelves for neatly storing your curling irons. :
The hair dryer holder comes with nails and other installation accessories, which is not only convenient for installation, but also saves the cost of additional purchase accessories. :
If you have any questions, you can contact us at any time and we will answer you as soon as possible. :
S danom robom dok kupuju