.

.

Baiko Power Boost Line, Novi i Neobičan USB 0,3 m USB do 12 vdc Adapter USB A 5 U Muškoj do 12 U Auto Upaljač Ženski Pretvarač Snage Pretvarač Napona

Baiko Power Boost Line, Novi i Neobičan USB 0,3 m USB do 12 vdc Adapter USB A 5 U Muškoj do 12 U Auto Upaljač

HRK 264.00

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

★Multiplog inteligentna zaštita sigurnosni modul poboljšanje dolazi s перенапряжением, kratki spoj i druge višestrukom zaštitom.Neusmjerena zaštita opreme za opskrbu električnom energijom i sigurnost električne opreme. ★USB port na opremu za cigarete Utičnica Korak prema gore kabelski pretvarač snage, pretvara snagu od USB priključka do 12 U auto-upaljač. ★Korištenje, na primjer : 1. Nakon što je auto prestao da koriste mobilne snaga za pogon tahografa, čišćenje i druge opreme za napajanje .2 tahograf, čistač i drugi auto oprema za kućnu uporabu .3. Izlaz DC napajanje 12 V vozila u nuždi kako upravljati diktafonom, e-psom i druge opreme. ★Prikladno za profesionalni tehničari kao i razvoj sustava za održavanje računala. ★Detaljne postavke proizvoda potražite u odjeljku opis.Tvrtka Baiko je osnovana 1999. godine. Nastojimo pružiti potrošačima kvalitetne proizvode i usluge.Značajke : Duljina : 30 cm izlaz : 12 V 0.8 A Max, zavisi od snage vašeg USB porta.Lako uključiti i funkciju praćenja parking : od vašeg automobila Dash Cam, ne brinite, da ispraznite bateriju vašeg automobila više.Pluralni intelektualna sigurnost, step-up modul dolazi sa перенапряжением, kratki spoj i druge višestrukom zaštitom.Neusmjerena zaštita opreme za opskrbu električnom energijom i sigurnost električne opreme.USB port na opremu za cigarete Utičnica Korak prema gore kabel, Pretvarač za napajanje, pretvaranje za napajanje iz USB porta na 12 komplet za cigarete utičnica.Korištenje, na primjer : 1. Nakon što je auto prestao da koriste mobilne snaga za pogon tahografa, čišćenje i druge opreme izvor napajanja .2 tahograf, čistač i drugi auto oprema donose za kućnu uporabu .3. Izlaz DC napajanje 12 V vozila u nuždi kako upravljati diktafonom, e-psom i druge opreme.Specifikacija : Materijal : PVC Ulazni napon : 5 VOutput Napon : 12 VLine Dužina : 0.3 m Note : Ne maloprodajnog pakiranja.Molim vas, dopustite 0-1 cm greška zbog ručnog mjerenja.molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!Paket uključuje : 1 PC x Boost Power Cord O hitnom isporuci narudžbe : ubrzan pregled narudžbe će stići za otprilike 5 radnih dana.

Specifikacija

Material:
PVC
INPUT VOLTAGE:
5V
Output Voltage:
12V
Line Length:
0.3 m
Note:
No retail package.
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!Package includes:
1PC x Boost Power Cord
S danom robom dok kupuju