.

.

Pas Auto ručke za nošenje omogućuju Soft Противоскользящая Sigurnost Pet Booster Sjedalo Prijenosni Prometni Mat Kutija za Vozila, naslon za ruku Ogrebotine Stanica Gnijezdo - Siva 50x45x36cm

Pas Auto ručke za nošenje omogućuju Soft Противоскользящая Sigurnost Pet Booster Sjedalo Prijenosni Prometni

HRK 287.70

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Kostim za male i srednje pse,pet small aniamls, može se postaviti na konzole u vozilu kako bi se povećati bliskost između vašeg ljubimca i vama, ljubimac također može uživati u krajoliku i osjećati dovoljno sigurno.Učvrstite sjedalo čvrsto i postojano, da se ne скользило u automobilu, i pogodan je za većinu automobila.Možete dodirnuti ili uživati u svojim ljubimca u bilo koje vrijeme, kao i sjesti na drugi pilot, da nahrani ga.Odličan dizajn sofe sa jastukom : naš torbica za sjedalo pas može zaštititi vaše dijete od ogrebotina,dlaka, mirisa i prljavštine, kao i da svog ljubimca sigurnije.Izrađena je od tkanine,izdržljiv, lako se čisti, gumb противоскользящая dizajn,sigurnost.Opis : - Odličan dizajn sofe sa jastukom : naš torbica za sjedalo pas može zaštititi vaše dijete od ogrebotina,dlaka, mirisa i prljavštine, kao i zadržati svog ljubimca sigurnije. - Odijelo za male i srednje pse,pet small aniamls, može se postaviti na konzole u vozilu kako bi se povećati bliskost između vašeg ljubimca i vama, ljubimac također može uživati u krajoliku i osjećati dovoljno sigurno. - Izrađena je od tkanine,izdržljiv, lako se čisti, gumb противоскользящая dizajn,sigurnost. - Učvrstite sjedalo čvrsto i postojano, da se ne скользило u automobilu, i pogodan je za većinu automobila. - Možete dodirnuti ili uživati u svojim ljubimca u bilo koje vrijeme, kao i sjesti na drugi pilot, da nahrani ga.Specifikacija : - Materijal : platno - Veliki : 60x50x36cm/23.6x19.6x14.17inch - Srednji : 50x45x36cm/19.6x17.7x14.17inch Package uključuje : 1 komad PET sjedalica Napomena : Veličina za ručno mjerenje, može biti greška od 0 do 1 cm, odnosi se na normalan fenomen.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!.

Specifikacija

- Material:
Cloth
- Large:
60x50x36cm/23.6x19.6x14.17inch
- Medium:
50x45x36cm/19.6x17.7x14.17inch
Package Includes:
1 Piece Pet Car Seat :
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
S danom robom dok kupuju